Nieuws

Courtyard by Marriott - Amsterdam Airport is regelmatig in het nieuws. Lees hier het laatste nieuws.

20 mrt 2017 | Keukenhof Hotel Express rijdt tweemaal daags voor gasten Courtyard Amsterdam Airport

Expand Article
Van 23 maart tot 21 mei is de Keukenhof in Lisse geopend. Voor gasten van het Courtyard Amsterdam Airport en overige deelnemende hotels is de Keukenhof dit seizoen makkelijk te bereiken...

Van 23 maart tot 21 mei is de Keukenhof in Lisse geopend. Voor gasten van het Courtyard Amsterdam Airport en overige deelnemende hotels is de Keukenhof dit seizoen makkelijk te bereiken met de Keukenhof Hotel Express. Deze bus vertrekt tweemaal daags en vervoert de gasten binnen 35 minuten naar de Keukenhof.

Keukenhof in Lisse wordt ook wel ’s werelds grootste bloementuin genoemd. Met ruim 7 miljoen bloembollen, met wel 800 verschillende soorten tulpen biedt de Keukenhof een fleurige variëteit aan kleuren en bloemen. Naast de ruim 32ha aan bloemen, kunnen gasten genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en diverse evenementen. De Keukenhof is geopend van 23 maart tot en met 21 mei 2017.

Het Keukenhof thema dit jaar is ‘Dutch Design’. Het thema kenmerkt zich door Hollandse nuchterheid, gecombineerd met innovatieve oplossingen. Diverse bekende kunstenaars en ontwerpers, zoals Mondriaan en Rietveld, hebben de basis gelegd voor Dutch Design. Bezoekers vinden het thema onder andere terug in het bloembollenmozaïek, volgens de Keukenhof een van de hoogtepunten in het themajaar.

Tickets voor de Keukenhof in combinatie met de Keukenhof Hotel Express  zijn te koop bij de receptie van het Courtyard Amsterdam Airport.

14 mrt 2016 | Een uur het licht uit bij Claus, Courtyard hotel en Papa's Beach House

Expand Article
Op zaterdag 19 maart gaat om 20.30 uur het licht uit bij Claus, het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport hotel en Papa’s Beach House in verband met het wereldwijde Earth...

Op zaterdag 19 maart gaat om 20.30 uur het licht uit bij Claus, het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport hotel en Papa’s Beach House in verband met het wereldwijde Earth Hour. Een uur lang wordt de niet essentiële verlichting uitgezet of gedimd waarbij de medewerkers van het hotel en de evenementen- en leisure locaties hun gasten attenderen op het initiatief. Earth Hour is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds.

Het initiatief past uitstekend bij het MVO beleid van Claus Park Collection; bestaande uit Claus (leisure & events), Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport (hotel) en Papa’s Beach House (restaurant & events). “Onze hotelgasten krijgen een met de hand opwindbare lantaarn om zichzelf van licht te voorzien. Daarbij krijgen zij in de bar een drankje naar keuze aangeboden. Als ludiek onderdeel kijken we momenteel naar de mogelijkheden om een fiets in de lobby te plaatsen waarbij hotelgasten het licht in de receptie kunnen aandrijven.”, aldus Martijn Beekhuis, General Manager van het Courtyard by Marriott hotel. “Wij doen graag onze lichten voor één uur uit om het initiatief te steunen en iedereen om ons heen stil te laten staan bij Earth Hour.”, aldus Robert Aukes, General Manager van Claus. “De verlichting in restaurant Blue Marlin gaat uit en we zetten de openhaard en kaarsen aan om een gezellige intieme sfeer te creëren. Door de locatie in het bos en aan het meer heeft Papa’s Beach House de perfecte setting om hier bij stil te staan.”, aldus Koen van Koen, Manager van Papa’s Beach House.

Earth Hour
Earth Hour is een jaarlijks internationaal evenement georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds en is wereldwijd de grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Elk jaar worden in maart burgers, politici en bedrijven over de hele wereld verzocht om alle niet essentiële verlichting en elektrische apparatuur voor één uur uit te schakelen. Daarmee geven zij aan de toekomst van de aarde belangrijk te vinden. Elk jaar doen honderden miljoenen mensen mee.

Earth Hour is georganiseerd om iedereen bewust te maken van het veranderende klimaat en de bescherming van natuurlijke bronnen. De keuze voor slimme en duurzame oplossingen staat hierbij voorop.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie