Zandvoort

De kuststrook van Zandvoort is langgerekt en bestaat uit enkele kilometers zandstrand. Het strand is breed en langzaam aflopend wat het strand zeer geschikt maakt voor kinderen, watersporten, wandelen en uiteraard zonnebaden. Het strand heeft een ruim aanbod aan strandpaviljoens! U heeft keuze uit ruim 35 strandpaviljoens (waarvan 5 op het naaktstrand) waar u terecht kunt voor een drankje en/of hapje.

In Zandvoort aan Zee kunt u 9 kilometer lang uitwaaien aan de kust om vervolgens heerlijk bij te komen in de gezellige dorpskern of bij één van de strandpaviljoens die het gehele jaar geopend zijn. Niet alleen de zomer, maar ook de echte Hollandse winter ervaart u in Zandvoort aan Zee.

In galop over het strand door de branding, wie droomt daar niet van. Maar ook voor de minder geoefende ruiter is het mogelijk een fantastische rit te maken door het prachtige natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Helaas is het in de zomermaanden niet toegestaan op het stand te rijden.

Sport in Zandvoort aan Zee is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met het strand en de zee. Boven de horizon ziet u bijna altijd de vliegers van de kitesurfers die spectaculaire sprongen over de golven maken. Echt een prachtig gezicht! Niet alleen om te zien, maar ook om te doen. Er zijn natuurlijk ook verschillende watersportcentra in Zandvoort aan Zee waar u kunt surfen en zeilen, of terecht kunt om het te leren.

In Zandvoort aan Zee kunt u terecht voor allerlei leuke strandarrangementen. Kom bijvoorbeeld Kitesurfen of SUPpen. Ook voor een team- of groepsactiviteit of trouwerij op het strand zit je goed!

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie